Aug 31 2011

namnlost-1_164136143

Oriflame har skapat ett unikt samarbete med illustratören Liselotte Watkins och kommer att lansera en kollektion där Watkins har designat förpackningar. Inför höstsäsongen har Liselotte tillsammans med Oriflame tagit fram ett exklusivt produktsortiment som innehåller allt du behöver för den perfekta kvällen: läcker makeup, vårdande kroppsvård och trendiga accessoarer. Liselottes kollektion är en hyllning till de där speciella tillfällena och oförglömliga kvällarna.

– En glamourös tillställning sätter guldkant på tillvaron. Under dessa timmar känner du dig vackrare, sexigare, mer självsäker och levande – och det märks. Det är precis den känslan jag vill förmedla med illustrationerna för den här kollektionen.

Fler produkter i kollektionen lanseras i november, 2011.

Jag själv älskar ju Liselotte Watkins illustrationer och har en del av dem hängandes på väggen. Detta känns som ett måste för mig att inhandla, dessutom har jag haft Oriflame tidigare och minns att jag gillade märkets produkter. Slutade dock att använda dem för på den tiden gick det endast att handla via en konsult (alltså ej i butik/nätet). Numera har dem ju egen webshop. Tummen upp!

bilder + info: Oriflame