Sep 01 2011

kappahl_164241804

Kappahl lanserar till hösten en exklusiv kollektion vid namn Designers Finest. Designers Finest är en ny specialkollektion bestående av moderna garderobsklassiker med hög modegrad och extra fina kvalitéer. Med utgångspunkt i sina egna behov och betraktelsen ”för kvinnor – av kvinnor” har KappAhls designteam tagit fram egna versioner av nyckelplagg som bör finnas i varje kvinnas garderob hösten 2011.Kollektionen har tagits fram i en begränsad upplaga med fokus på exklusiva material till en något högre prisbild än Kappahls övriga sortiment. Temat följer ett tidlöst uttryck där plaggen ska kunna användas säsong efter säsong influerad av den samtida minimalismen med enkla klassiker i avskalade former. Kollektionen innehåller ett 20-tal plagg samt accessoarer. Kollektionen kommer att finnas tillgänglig i alla KappAhls butiker i begränsad upplaga den 6:e september 2011.

Själv har jag siktet inställt på väskan och tänker vara där vid öppning på tisdag, för den ska jag bara ha! Vad tror ni om kollektionen?

bilder + info: Kappahl press