Jun 21 2011

versaceforhm_1_1s_153840500 versaceforhm_2_153840565 versaceforhm_4_153840632

Nu ska ni få höra på nyheter! I min mail imorse hittade jag ett pressmail ifrån H&M som avslöjar sitt nya samarbete. Versace! Jag tycker att det ser spännande ut och kanske, kanske, till och med jag vill slås för något plagg. Väntar spänt på enskilda produktbilder som jag lär få vänta på ett tag. Vad tror ni om det här?

 

”H&M har glädjen att presentera höstens designersamarbete med det legendariska modehuset Versace. Kollektionen har skapats av varumärkets kreativt ansvariga Donatella Versace och bjuder på en tillbakablick på modehuset Versaces historia med läder, tryck, färg och glamour, allt i exklusiva material till fantastiska H&M-priser. Kollektionen innehåller dam- och herrplagg, accessoarer samt utvalda inredningsartiklar. Den kommer att säljas i cirka 300 butiker världen över och online från den 17 november. Donatella Versace har dessutom skapat en begränsad pre-spring kollektion för H&M som endast kommer att säljas online i ländemed H&M Shop Online från den 19 januari, 2012.”

bilder: H&M/Press