Mar 05 2011

skrmavbild-2011-03-04-kl-23-06-14-png_135852839levis_135853009

När vi var i Göteborg smet jag in på Levi´s (NK) för att kolla på jeans. Jag hade hört mycket om Levi´s curve id och ville testa ett par. Jag gillar verkligen inte att prova jeans då jag har breda höfter och mycke rumpa, men smal midja så byxorna sitter allt som oftast bra runt rumpan men sämre i benen och i midjan eller tvärtom. Inne på Levi´s tog jag mod till mig och bad om hjälp. Jag blev mätt och fick hoppa ner i ett par jeans två storlekar mindre än vad jag brukar köpa och de sitter som ett smäck. Tjejerna inne på Levi´s NK ska ha ett stort tack för all hjälp och de var otroligt kunniga och framför allt sjukt trevliga. Har ni inte testat dessa curve id jeans, så gör det!”Levi’s Curve ID utgår ifrån kvinnans individuella former och proportioner. Systemet baseras på skillnanden mellan måtten på en kvinnas höft och bakdel, – ju större skillnad desto mer former. Genom Levi’s Curve ID har Levi’s skapat ett nytt sätt för kvinnor att handla jeans. De erbjuder tre olika kurvor som kommer i tre olika modeller (slim, straight, bootcut). I sina egna Levi’s stores hjälper butikspersonalen besökaren att hitta sin egen individuella kurva genom att mäta besökaren.”

Bilder: Privat & VR