Sep 01 2022

3 saker du gjort i sommar? Jag inledde sommaren med att ta examen, jag har upptäckt både Rhodos och Paris samt levt i nuet.

3 saker du INTE gjort i sommar? Uppdaterat den här bloggen haha? Nej men tre saker jag inte gjort: jag har inte pressat på stranden, jag har inte tränat så mycket som kanske borde och jag har inte rensat mellan stenplattorna på vår tomt.

Har du hängt på stranden eller i poolen? Det var några kvällar där i slutet på juni som det var så otroligt varmt att jag badade ett par gånger. Jag badar aldrig i Sverige annars och har inte hängt på stranden någonting. That´s not my thing. En del pool-häng blev det ju dock på Rhodos.

Vad har du läst i sommar? I sommar plöjde jag fem av sex böcker i serien ”Ellens val”. En lättläst serie som handlar om Ellen som år 1915 reser ifrån sitt hem för att leta efter sin försvunna syster. Serien handlar mycket om kärlek, om systerskap och om kvinnorätten. Serien må vara lättläst men ger ändå perspektiv på samtiden och är stundtals väldigt gripande. Rekommenderas!

Sommarregn, ja eller nej? Ja, ja, ja! Men allra helst ett rejält åskoväder när det är varmt och klibbigt. Vilket vi Kalmar inte har blivit bortskämda med. Varenda gång det varnats för åska och rejäla skyfall så tycks ovädret glida förbi obemärkt.

Favoritdoft på sommaren? Nyklippt gräs, sommarregn, grill och fuktig skog.

Vad har du lagt mest pengar på? Med tanke på min skönhetsshopping i Paris så beauty. He he he… I övrigt vin, ost och mer vin.

Bästa sommarplagget? Det har utan tvekan varit dessa linneskjortor ifrån Lindex*. Oversize, fint fall och mjuka. Har burit dem stängda till jeans och byxor men lika ofta öppna över en klänning eller linne och shorts.

Vad vill du säga till ditt sommar-jag inför nästa sommar? Plocka blåbär i tid och njut ännu mer av dig själv och livet.


Sommaren 2022 – en recap – ja det var kort och gott lite om min sommar. Här inne har det varit tyst i prick tre månader. Jag behövde få njuta av livet, få komma bort härifrån lite, finna inspiration och en nytändning. Så första september är lika med nystart i livet och så även här på bloggen. Nu kör vi!