Apr 26 2021

Hej! Här är jag. Nu har jag varit borta alldeles för länge. Du kanske inte har saknat mig, men jag har saknat dig! Vi kör en snabb recap från veckan som var och lite från tiden innan dess. Häng med!


Bäst under vecka 16: Absolut allra bäst från föregående vecka var mitt extrema klipp. Från superlångt till väldigt kort. Efter över ett år sen sista frisörbesöket och efter två (!) hemmaklippningar var det dags att ta tag i håret. Jag hade gärna slingat upp håret också men där går min gräns för hur mycket tid jag vill spendera i en frisörstol just nu. Jag är otroligt nöjd med längden och till sommaren kommer det att vara längre men fortfarande kort. Win-win!

Sämst under vecka 16: Allt jag inte mäktar med just nu. Som ni kanske vet är jag ute på praktik för tillfället. Jag har avverkat fem veckor av sammanlagt tio. På min praktik sysslar jag mycket med content, sociala medier och att skapa/vara kreativ. Superkul! Det jag dock har märkt under min praktik hittills är att jag i framtiden inte kommer kunna ha ett kreativt jobb och ett kreativt/contentskapande fritidsintresse – som tex driva en blogg. Jag mäktar helt enkelt inte med att vara kreativ under större delen av dagen. Jag känner att min blogg hamnat lite i skymundan den senaste tiden, vilket jag verkligen tycker är supertråkigt. Jag testar produkter, fotar nyheter och fönstershoppar på nätet precis som vanligt – jag lyckas bara inte få fram några inlägg kring det. Jag är desto flitigare på Instagram – så följ mig gärna där om du inte redan gör det.

 

Det här ser jag fram emot den kommande veckan: Jag har inte så stora förväntningar på veckorna numera. Spenderar 90% av min tid hemma och här hemma händer det liksom inte mycket skoj. Om jag får ändra på frågan så hoppas jag istället på lite vårvärme så att vi kan börja spendera mer tid ute. Längtar så mycket efter att få sitta i solen på eftermiddagen med en härlig bok medan Rickard tänder grillen.

Veckans planer: Praktik måndag till fredag med diverse uppgifter. Och på söndag ska jag jobba några timmar. Så otroligt ovant det känns. Jag har inte jobbat sen i slutet på februari. Skulle ju ha jobbat i mitten på mars men blev sjuk oturligt nog precis innan. Men på söndag är det äntligen dags – skönt att få svira om till något annat än slappa mjukisbyxor.

Veckans MÅSTE: Redigera alla bilder jag har liggandes på min dator som är mina egna, dvs inte bilder till praktiken. Och så vill jag verkligen försöka få upp lite fler inlägg framöver så att börja skriva ett par vore guld.

 

Vad har jag gjort denna måndag: Idag har jag kört praktik hemifrån, tagit en lång och skön dusch samt spenderat tid med min man (guld värt att båda är hemma så att man får lunchsällskap). Nu ska jag avsluta det här inlägget och sen plocka fram chips med dipp (hej måndag!). Det vankas Big Brother om bara någon minut.

Det här tänker jag mycket på: Världen. Hur vi har det. När vi kan börja leva som vanligt igen. Hur otroligt mycket jag saknar att få resa, att ta en spontan aw eller att få träffa hela familjen igen. Jag tänker på framtiden. Jag tänker på bloggen. Jag tänker på mycket hela tiden men försöker att bli bättre på att inte grubbla och älta. Lägga energin där den behövs osv.

Ta hand om dig – så hörs vi snart igen ♥