Nov 29 2020

Vad har du gjort idag?
→ Idag har jag jobbat större delen av dagen. Har jobbat hela helgen faktiskt. Har inte träffat människor på två veckor så att ge sig in på jobb black weekend har varit tufft för huvudet haha. Så trött efter den här helgen även om den varit lugnare än en ”vanlig” black weekend. Märker också att man tappar springet i benen rätt fort. Under kvällen har vi satt upp och pyntat granen. Blev så mysigt här hemma nu.

Vad har varit bäst i veckan?
→ Bäst i veckan har varit att få komma ut lite. Att sminka sig och klä på sig lite snygga outfits efter två veckor i pyjamas. Så skönt! Himla skönt också att få jobba lite och få släppa plugget för några dagar. Också härligt att få upp granen.

Vad har varit sämst i veckan?
→ Min motivation! Oh my god. Jag är SÅ redo för jullov nu. Två veckor kvar sen är jag ”ledig” i en måndag. Från skolan. Sen kommer jag jobba hela månaden men ändå. Jag är så omotiverad nu. Att sitta hemma på distans och plugga är trist. Att känna en stress över att få tag på LIA är trist. Speciellt när man verkligen vill göra LIA på ett företag man gillar eller som verkar vara en bra plats.

Veckans för bra för att vara sant?
→ Vi var och köpte gran tidigare i veckan. Plast eftersom vi vill ha den i många år. Vi hittade en fin och verklighetstrogen på Rusta och valde att köpa den dyrare varianten. Ska vi köpa en för många år framåt så lika bra att köpa en vi verkligen vill ha. Vi hade en gran (ful som stryk) när vi flyttade ihop för 12 år sedan och då råkade vi köpa ett ljusnät istället för slinga till granen. Det funkade ju men var kanske inte drömmen. I år tänkte vi att det blir ny gran och lite nya kulor så får det bli ljusslinga nästa år. Lyckan att packa upp granen idag och se att den har fast belysning. Vi hade inte läst så noga på beskrivningen eller på kartongen haha. Drömmen!

Vad har du tittat på eller läst?
→ Har knappt hunnit med något den här veckan. Men Paradise Hotel har jag sett. Och så tragglar jag vidare med Keplers ”Spegelmannen”. Satan vad det tar emot att läsa den! Tyvärr.

Vilken känsla får sammanfatta veckan?
→ Mina påsar under ögonen är inte Chanel.

Vad ser du fram emot med den kommande veckan?

→ Att bli klar med vårt grupparbete så att det kan vara fullt fokus på individuell rapport. Och så ska jag jobba nästa helg igen. Dvs det dröjer inte länge innan jag har smink och kläder på mig igen. Ja nu jobbar jag ju varje helg till mitten på januari så nu får jag känna mig som en människa ett tag.

Fem nyheter du vill tipsa om den här veckan?

  1. Joggers – H&M*
  2. Sweatshirt – H&M*
  3. Boots – H&M*
  4. Bare To Go Eyeshadow Palette – BeautyAct*
  5. Mini Wanted Eyeshadow Palette – NARS*