Nov 09 2020


Hej på er! Ville bara titta in och säga att jag äntligen har uppdaterat sidan ”My latest faves” här på bloggen. Ni hittar dit om ni trycker på bilden här i inlägget eller på produkterna som roterar här till höger på bloggen. Vad är då My latest faves? Jo det är en sida här på bloggen där jag samlar produkter som jag antingen köpt, testat och gillat eller produkter som jag har ett extra gott öga och som adderas på ”önskelistan”. Jag ser det som en inspirationssida där jag kan samla sånt som faller mig i smaken för stunden. Jag lovar att bli bättre på att uppdatera den för det brukar gå alldeles för lång tid emellan gångerna. Alla produkter är dessutom direktlänkade så det är bara att klicka på bilderna för att komma vidare till respektive produkt. Idag har jag bland annat lagt upp ett par byxor många frågade om när jag visade dom på IG i helgen och så har jag länkat mina favoriter när det kommer till träningstights. Kolla in om ni vill ♥