Jul 06 2020

Ja, som titeln antyder så var det idag dags att återgå till vardagen. Fyra veckor av semester drog förbi i en rasande takt. Det sämsta med tidig semester är att den är slut nu. Det bästa? Att det fortfarande är mycket sommar kvar att njuta av. Det är trots allt nästan bäst att ha tidig semester enligt mig. Istället för att gå en hel sommar och längta efter semester så är den redan avklarad men det finns fortfarande två månader kvar av att njuta. Jag är dessutom fortfarande permitterad med 60% ett tag till så jag har mycket tid över till att njuta av sommaren eftersom jag bara jobbar 16/v.

Jag har haft fyra härliga veckor. Bortsett från ett litet besök på akuten, vilket ni som följer mig på instagram har sett, så har det varit toppen. Jag har kopplat av och bort. Första veckan var i och för sig jobbig. Dag två på semestern kom ett tråkigt besked vilket gav mig mycket ångest resten av veckan. Lite av en existentiell kris men under semestern har jag kommit fram till ett och annat. Så även om det var jobbigt att gå tillbaka till jobbet idag så är det också början på slutet. Om några veckor väntar en ny vardag men mer om det en annan gång.

Semestern då, vad har vi gjort? Så lite som möjligt. Jag har läst böcker, druckit vin, spelat Nintendo Switch (besatt), börjat kolla om på Pretty Little Liars, gått osminkad och tagit magiska kvällspromenader. Vi har också hunnit med en hel del renovering här hemma. Vår hall har äntligen fått kärlek och sen blev det ett stort projekt på ovanvåningen. Vi har skiftat kontor, mina bokhyllor har flyttat in på mitt kontor och allrummet har blivit ett minivardagsrum. Vi har också målat mitt kontor. Jag är så nöjd.

Hoppas ni har haft en fin sommar hittills ♥