Nov 03 2019

Bilder från min instagram @fashionink


Hej! Det var inte igår. Insåg när jag scrollade runt på bloggen att jag knappt ”pratar” med er längre. Det känns ju lite trist såklart och högst opersonligt. Jag tror att jag i och med min nya tjänst vill hålla mig rätt privat vilket har resulterat i att jag inte ens är personlig längre på bloggen. Det ena behöver ju inte utesluta det andra så jag ska försöka finna en balans som känns bra. För visst är det väl lite roligare om den som står bakom bloggen visar sig då och då? Jag tycker nog det.

Hur har er höst varit? Min har varit hektisk. Jag gick på min nya tjänst (Butikschef & Visual Merchandiser) i augusti och sen dess har livet rullat på i 180. Jag känner att jag fortfarande är i en inkörningsfas men att jag landar mer och mer i min roll. Jag ska inte sticka under stol med att det har bitvis varit t u f f t ! Den ena motgången efter den andra och det har i stunder känts övermäktigt. MEN! Jag utvecklas och växer lite varenda dag. I början grät jag konstant och nu – nu börjar det som sagt ge med sig.

Vi hade en veckas semester mitt i oktober och det var mer än välbehövligt. En vecka på Gran Canaria med sol, bad och lite shopping. Vi bodde på ett 5-stjärnigt hotell uppe i bergen så det var lugnt och skönt. Ser redan fram emot nästa semester haha. Men vem gör inte det. Vi planerar ju att dra på bröllopsresa i USA så det gäller att börja planera den där resan nu.

 

Men som sagt – vad har ni haft för er? Och hur mår ni? Jag har saknat er ♥