Jan 28 2019

Hallå på er! Jag lever även om jag har varit väldigt tyst här inne. Mitt 2019 började inte särskilt bra och hela januari har varit rätt jobbig bitvis även om de två första veckorna var allra jobbigast. Det har varit mycket med flytten och kämpigt på jobbet med bland annat personalbrist. Mycket ansvar, mycket stress och väldigt lite återhämtning sätter sina spår till slut. Förra helgen fick jag till exempel åka hem från jobbet på grund av att alla siffror i kassan bara flöt ihop, jag fick be kunder att upprepa sina uppgifter 3-4 gånger för jag kunde inte ta in vad dem sa och jag mindes inte hur vi gör vissa saker i kassan. Aldrig varit med om något så obehagligt.

Jag tänker inte skriva milslånga inlägg om ursäkter till min frånvaro utan ville egentligen bara titta in och säga att jag har inte lagt ner. Jag kommer att beta av lite ”gamla” inlägg här framöver som ligger i utkasthögen och väntar – bland annat kalenderrecensioner – där efter är det nytt och fräscht som gäller. Jag tänker att 1 februari blir mitt nyår.

Som ni ser ovan har vi börjat komma till ro här i huset iallafall. Är så himla glad över vårt val av luckor till vår nya tv-bänk – älskar hexagonerna. Bänken är Bestå från IKEA och luckorna heter Vassviken. Recommend Recommend. Vi trivs väldigt bra här i huset och jag älskar att vi trots flytt till andra sidan stan fortfarande bara har en 10 minuters promenad till vattnet. Som uppvuxen vid vattnet ger det mig ro i själen att veta att vattnet aldrig är långt borta. Längtar tills vädret börjar skifta – det ska bli magiskt att få följa närområdets förvandling från vinterland till vår och sommar. För att inte prata om vår egna trädgård.

Är det något speciellt ni vill se här på bloggen framöver? Kom gärna med förslag ♥ Om inte annat så hörs vi snart igen!