Nov 01 2018

I somras när Rickard var i San Francisco/San José så träffade han sin tjejkompis Sara som bor där. Hon hjälpte honom att hitta de produkter från Tarte jag hade önskat mig och hon jobbar dessutom på Macy´s så han kunde köpa några produkter där. Hon hade dessutom varit så gullig och plockat ihop en liten goodiebag till mig (och Rickard) med en massa smått och gott. Så himla snällt ♥

 

När jag hittar något jag verkligen gillar så köper jag oftast samma produkt i flera färger. Är ni likadana? Som örhängena är ovan från H&M. Jag började med ett par svarta och älskade dem så mycket att det fick bli två par till i mer färg. Dessa tre är några av mina favoriter i samlingen. De väger dessutom ingenting och känns knappt i öronen. Ångrar att jag inte köpte ett par röda också.

 

Jag hade satt upp ett mål för mig själv när det kommer till läsningen i år. 10 böcker under 2018 var mitt mål och jag klarade målet redan under semestern. Att jag sen inte läst en enda bok är en annan femma. Huvudsaken är att jag klarade mitt mål om 10 böcker vilket för mig är en stor bedrift. Att kunna ha så pass mycket lugn och ro i kroppen för att läsa bok efter bok – ja det är inget jag tar för givet. Kan för övrigt varmt rekommendera Denise Rudbergs crimeserie – jag har läst sju av åtta och gillat varenda en.

 

Clas Ohlsons room diffuser har jag skrivit om tidigare men jag måste tipsa er om dem igen. Cranberry Bellini är min favorit då jag älskar allt med doften av tranbär men det finns många andra dofter att välja på. Varför är dem så bra då? Jo priset kontra hållbarheten är löjlig i jämförelse med många andra märken. Deras ljus i samma serie är även dem något jag varmt rekommenderar.

 

Någon mer än jag som är svag för Hourglass? Älskar produkterna (de flesta jag testat iallafall), älskar förpackningarna men jag är kanske inte lika förtjust i priserna. Jag köpte deras löspuder i somras och ser ni H;et i dosan? Lyxigt som bara den. Här är dock en produkt från märket som jag inte riktigt får grep om. Det var inte självklar förälskelse när jag testade pudret första gången och jag är fortfarande inte helt hundra på om jag tycker om det eller ej. Vissa dagar älskar jag det (hade det i ett favoritinlägg för någon månad sedan) och vissa dagar tycker jag att det är medelmåttigt. Så kluven. Förpackningen har dem lyckats med iallafall.

 

I somras fick jag ett ryck och bestämde mig för att börja testa lite produkter för lockigt hår i hopp om att mitt självfall skulle må bra av lite extra kärlek. Den tanken har jag nu efter flera månaders testande gett upp. Inget biter på lockarna i underhåret och jag orkar helt enkelt inte krångla med produkter som pre-schampoo, balsammetod och diverse leave-ins. Jag får bara acceptera att underhåret är lockigt och resten är det inte.