May 19 2018

Bilder från min instagram –> @fashionink

God eftermiddag denna soliga lördag. Jag sitter bänkad framför det kungliga bröllopet men ska snart ge mig ut i solen. Inte för att jag är särskilt intresserad av kungligheter men jag tycker ändå att det är rätt mysigt att se dessa stora pampiga bröllop. Nå väl. Har ni hängt med på instagram så vet ni säkert att vi precis har varit i Kroatien i en vecka. Och vilken vecka sen!

Vi flög från Kalmar (lyx!) till Split i Kroatien där vi sedan med transfer tog oss vidare mot vårt resemål – Makarska Rivieran och närmare bestämt Brela. Så fort jag gått igenom mina bilder på kameran så kommer nog ett inlägg med fina bilder men tills dess bjuder jag på ett urval från instagram. Vi har haft en superhärlig vecka med endast två dåliga dagar – till vädret sett. Vi har ätit gott, sovit skönt, vilat upp oss efter ett par stressiga månader på vardera jobb, vi har varit på utflykt, legat vid poolen och bara allmänt njutit av den vackra omgivningen. Kroatien är precis så vackert som jag tänkt mig om inte ännu vackrare. Vår resa var tidigt på säsongen så området var lugnt och härligt. Jag rekommenderar er verkligen en resa till Makarska Rivieran.

Resans största händelse? Rickard gick ner på knä och friade ♥ De flesta av er vet säkert redan att vi har varit förlovade i ungefär sex år efter att jag en blöt midsommar för sex år sedan frågade om vi skulle förlova oss. För oss har vår förlovning – eller tidigare förlovning hur en nu vill se på det – varit en symbol för kärlek och tillhörighet men inte på det sätt som en traditionell förlovning ofta är med ett mål om vigsel. Att Rickard nu överraskade mig genom att gå ner på knä och fria är en mycket större sak för oss båda. Vi ska bli man och hustru. Vår ”nya” förlovning har en helt annan innebörd och nu går vi in i en ny fas i vårt förhållande. Jag trodde inte att jag kunde älska Rickard mer än vad jag redan gjorde men det var möjligt. Varje gång jag kollar på honom nu så spritter det i hela magen på mig av kärlek. Tänk att han ska bli min make. Att vi ska stå sida vid sida och lova varandra evig kärlek. Jag är den första till att erkänna att äktenskap aldrig varit en prioritet för mig men när jag nu står här som blivande brud så känns det så självklart. Och alldeles alldeles underbart.

Om så önskas så delar jag – och i den mån Rickard vill – gärna med mig av vår planering fram till bröllopet. I den mån vi kan och vill utan att det blir för privat. Vårt första steg var att komma fram till ett datum vilket vi igår gjorde genom att boka vår kyrka. 2019 kommer att bli ett bra år ♥