May 11 2018

För en tid sedan köpte vi en ny lampa till vår lägenhet i form av en golvlampa ifrån Ikea. Jag önskade någon bättre ljuskälla vid soffan för de gånger jag läser där och väl på Ikea hittade vi denna i retroform. Jag kände spontant att en svart hade varit bra men Rickard ville verkligen ha den här rostorange. Han fick sin vilja igenom till slut och tur var väl det för den blev så fin här hemma.

Min senast utlästa bok var ”Öppnas i händelse av min död” av Liane Moriarty. Något svår att hänga med i till en början med många karaktärer och urjobbig kapitelindelning där ett kapitel kunde vara på 30 sidor och ett annat på 5 (gillas inte!). I övrigt en handling som kändes som mjaaa. Jag hoppas verkligen på att hennes andra böcker är bättre för jag råkar ha ett par fler av samma författare.

Sommar i pumpformat! Hittade de här till kanonpris på Coop för någon vecka sedan och var bara tvungen att köpa. Behövde ändå ny handtvål så win win. Inte de vackraste av flaskor men det går ju att hälla över i något mer visuellt fint. Dofterna är dock ljuvliga och ger fantastiska sommarvibes.

Vi behövde uppdatera våra soffkuddar efter köpet av den nya lampan och på H&M Home hittade jag fina fodral som matchade fint. Alltså det här med att H&M Home finns i Kalmar numera – det är helt fantastiskt. Och väldigt farligt för plånboken haha. På tal om. Jag är sugen på att testa deras sänglakan. Någon som har testat och kan säga att dem är bra?

Kronans fuktserum* har varit en snackis i beautyvärlden ett bra tag men försvann från Kronans hyllor ett tag. Nu finns det äntligen i butik igen i ny skrud och om jag förstått saken rätt så är innehållet något förändrat. Hur som haver så är det här ett riktigt bra fuktserum med tanke på dess pris om 99 kr. Gillar du det kan jag meddela att det just nu finns på kampanj för 79 kr och så är det dessutom 3 för 2 på alla Kronans produkter. Pass på att fylla upp lagret.

Lindex egna märke Ella M gör några av de finaste underkläderna i budgetklass och min underklädeslåda har uppdaterats med ett nytt set. Älskar dem här med brodyr och har ett sen tidigare. Finare än så blir det knappt. Här hittar ni bh;n* och här hittar ni trosorna* om ni är sugna på ett eget set.

Minns ni mitt inlägg med 18 produkter som jag vill testa under 2018? Well jag har kommit en bra bit på vägen nu. Ovan ser ni vad jag hittills har testat på listan. Jag kommer ju att skriva ett inlägg vid årets slut med små recensioner på alla produkter jag hann testa så håll tillgodo ett par månader till. Kan redan nu säga att vissa imponerar mer än andra.

Tillbaka till fina underkläder. Om en vill ha något mer ”basic” i underklädesväg i stil med Calvin Klein men till ett förmånligare pris så kan jag tipsa om Cubus egna set som liknar CK väldigt mycket. Nu till sommaren har det kommit i blommigt och jag var snabb med att rycka till mig ett set. Bonnie heter serien och ni hittar dem här*.