Apr 30 2018

En tråkig sak med matglad katt -> han tuggar gärna på det mesta han kommer över och blommor är därför inte så lätt att ha här hemma. Köpte två tulpanbuketter för ett tag sedan och vaknade givetvis första natten över att någon satt och åt på bladen. Nåja, de var iallafall himla fina den lilla stund vi hann njuta av dem.

Min beiga Olivia väska ifrån Gina Tricot har fått en rosa kompis. Ett tag florerade den rosa väskan konstant i mitt flöde på både instagram och facebook vilket resulterade i ett köp. Fint med en extra färgklick i sommar. Visste ni förresten att Gina Tricot har börjat sälja skor igen?

Jag har två favoriter när det kommer till enzymepeeling och den ena är Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask*. Jäklar vad bra den är men smakar det så kostar det också därefter. Jag är därför himla glad över att få en burk i födelsedagspresent av min man. Min hud känns både len och ren efter användning och jag får en superfin lyster. Har du inte testat så är det ett måste!

Känslan av ett par splitter nya Converse i låg modell är något utöver det vanliga. Är det inte en känsla av sommar så säg? En sportbutik här i stan ska stänga och jag hittade ett par svarta låga till halva priset. Jag hade funderat på ett par låga gula ett tag men nu blev det ett par klassiska svarta istället. Jag hittade ju även ett par Puma Platforms som ni ska få se framöver och eftersom jag bara fick köpa ett par så köpte jag Puma och så fick jag dessa av Rickard istället. Ja, min man är bäst ♥

Här har vi min andra favorit när det kommer till enzympeeling – Treatment Enzyme Peel* ifrån Emma S. En till tre minuter med den här godingen och du har mer eller mindre ett nytt ansikte. Inget för den med känslig hy men för en annan så är den grym. Jag använder PTR de dagar då jag önskar lite mer pampering och Emma S de dagar då jag bara vill ha ett snabbt resultat på väg in i duschen.

Jag får ofta frågor om mina rosa krukor med guldkant. Jag har köpt dem på en butik som heter Eko här i Kalmar men vet att de också sålts på tex Ullared. Osäker dock om de går att få tag på online någonstans. Jag gillar dem väldigt mycket och önskade att jag hade köpt fler.

Jag fyndade ju en del böcker på bokrean tidigare i vintras men ett par på ordinarie pris slank också ner i varukorgen. Lite relationsdrama och lite krim. Det bästa av två världar när det kommer till min bokhylla.