Jan 02 2018

Hittade dessa rumsstickor hos Åhlens till halva priset för ett par veckor sedan. Jag har aldrig hört talas om märket Naturally European innan – har ni? Dessa stickor doftar Cranberry & Orange och helt jäkla otroligt gott. Tranbär har helt klart blivit en favoritdoft när det kommer till ljus och liknande. Ett av mina favoritljus ifrån Yankee Candle är ju Cranberry & Pear.

 

Samlar ni på något? Själv ser ni min samling av parfymrör här ovan. Det är rätt gedigen samling faktiskt och faktum är att jag näst intill aldrig använder något rör härifrån. Jag samlar på mig fler och fler men borde också bli bättre på att använda dem vid till exempel resor eller liknande.

Jag laddar upp inför våren med ett par nya ballerinaskor ifrån New Look*. Som ni vet är stjärnor och planer min nya hang-up här i livet så det var givet att klicka hem dessa. Jag läste en gång för många många år sedan att de som är födda i fiskarnas stjärntecken ofta vill smycka sina fötter med utmärkande skor. Om det stämmer eller ej låter jag vara osagt men för egen del är det ofta just mina utmärkande skor som blir favoriter.

 

Titta vilken fin chokladask jag fick hem ifrån Nordströms Handel som bland annat distribuerar Ardell Lashes och Mavala. Den kom precis innan jul och jag som älskar att få godis jublade. Rickard och jag är ju halvpensionärer på många plan här i livet och vi tar gärna en bit choklad till kaffet efter maten haha. Tack Nordströms Handel för den fina julklappen ♥

 

Det finns inget bättre än att starta ett nytt år med en ny kalender! Jag kan inte ha en kalender digitalt utan föredrar att använda papper och penna. Min favoritmodell kommer ifrån märket Letts och har veckouppslag. En vecka ståendes till vänster i kalendern och enbart randigt papper till höger. Dessutom många (!) randiga anteckningssidor längst bak i pärmen. Det här är ett perfekt uppslag för min del som antecknar allt möjligt till både bloggen och jobbet.

 

Årets – eller ja förra årets – skörd av lussekatter. Inte så fina kanske men väldigt goda och det är ju huvudsaken.

 

En av mina fina kollegor har köpt foundationhuvudet till sin Clarisonic och hon var så snäll och lät mig få låna den ett par dagar. Jag hade skyhöga förväntningar men blev inte helt överväldigad tyvärr. Eller det är väl bra för min plånboks del. Den är inte dålig men inte så pass bra att jag vill köpa en egen. Min kollega är dock helt såld.