Aug 21 2017

Godmorgon måndag! Första dagen tillbaka på jobbet idag efter en tre veckors semester och jag rivstartar med ett 08-19pass. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte bar på en rejäl dos av vacay blues. Jag är verkligen inte redo för vardagen igen men jag hoppas att det ska kännas bättre när jag väl kliver in på jobbet. Som tidigare nämnt så jobbar jag hela dagen idag och imorgon åker jag till Växjö för mitt första dek-möte med regionen. Och i mitten på september ska jag ner till Karlskrona och bygga ny butik i ett par dagar. Jag är lika delar förväntansfull som nervös. Den där tvivlande känslan i magen har kommit fram igen. Ni vet den där som älskar att tala om för en att en inte är good enough. Ska göra mitt bästa för att ignorera den men jag är väldigt nervös över min nya tjänst det ska jag inte hymla med. Nå väl. En sak och en dag i taget. Hoppas ni får en fin start på veckan ♥