Jul 03 2017

Godmorgon måndag och juli månad. Tiden går så fort – alldeles för fort ibland. Har ni haft en bra helg? Min har varit så lugn och skön! Jag har haft långhelg så jag var ledig i fredags också och då hade jag en riktig fixardag. Tog en sovmorgon och sen plockade jag med tvätt, städade, tog hand om vår matleverans (äntligen är både frys och kyl fulla igen), strök lite kläder och fotade lite. Allt samtidigt som jag lyssnade igenom ett par podcasts. Dessutom spöregnade det precis hela dagen så jag kunde njuta av ett tänt ljus prick hela dagen – mys! Fyndade nämligen mitt favoritljus från Voluspa Saijo Persimmon i en large jar på rean och jäklar vad glad jag blev för det. Lördagen var ungefär lika chill men på eftermiddagen fick jag någon slags energi som jag saknat ett bra tag och vips så loggade jag in på WordPress och bara började skriva. Gårdagen följde i dess spår och jag har skrivit, skrivit och skrivit. Jag känner att motivationen och inspirationen är tillbaka. Äntligen! Tack till er som tagit er tiden att lämna peppade och stöttande kommentarer den senaste tiden. Nu ska jag blogga som jag vill. Det är då det blir bra och roligt. Och vet ni, jag har inlägg för hela den här veckan och nästa. Det känns så underbart.

Idag är det som sagt måndag och jag jobbar som vanligt. Från och med den här veckan kommer jag nu att jobba heltid mån-fre (pga sommar-BC) innan jag går på semester om ett par veckor. Idag startar dessutom vår rea så jag tror att det blir en fartfylld måndag. Jag hoppas att ni får en härlig måndag och så vill jag avsluta med en länk till detta tänkvärda inlägg hos Trendenser. En liten och förmodligen obetydlig gest ifrån läsarens sida betyder ofta världen för oss som sitter vid tangentbordet.

Ta hand om er ♥