May 15 2017

Bäst under vecka 19:

Att komma hem igen efter resan till London. Att resa är både roligt och lärorikt men inget slår mitt egna hem med min egna säng och dusch. Jag är otroligt hemma-kär. Mitt hem är min borg, min trygghet, mitt reservbatteri osv. Ni fattar. Det var otroligt skönt att komma hem efter att ha varit borta i nästan en vecka. Sixten var klängig som tusan och lämnade inte min sida på ett dygn. I övrigt känns vecka 19 som en dimma. Vad gjorde jag egentligen?

Sämst under vecka 19:

Förutom att det snöat alldeles för mycket för att vara maj så mådde jag inte så bra under veckan och det har verkligen varit sämst. Dels kämpade på med att bli frisk ifrån min ihållande förkylning men så har jag under veckan också känt mig svag, stirrig och jag har haft hjärtklappningar till och från. Jag förmodar att det dels berodde på allt resande och spänningarna kring det men också på grund av att jag inom loppet av bara några få dagar haft tre olika doser på min medicin. Inte varit den bästa veckan för min lilla kropp. Hoppas att jag mår bättre den här veckan annars får jag ta och ringa min läkare.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

Den här veckan har jag lika delar jobb som äventyr. På fredag åker jag upp till Stockholm (jag vet, mer resande!) då jag på lördag ska i väg på äventyr. Mer om det senare i veckan!

Veckans planer:

Jag har haft en ledig dag idag (måndag) och jobbar tis-tors, fre-sön är jag i Stockholm och förutom dessa planer så ska jag försöka klämma in pakethämtning, fotografering, bloggskrivande och ett besök på gymmet.

Veckans MÅSTE:

Att då och då bara stanna upp och andas. Det har varit ett par intensiva veckor och mer kommer det att bli. Annat jag måste göra denna vecka är att komma ihåg att packa med mig mitt pass till Stockholm.

Vad har jag gjort idag:

Vaknade tidigt i morse med migrän så jag har försökt att ta det så lugnt som möjligt. Har haft migrän till och från i två dygn vilket är skitjobbigt. En blir så begränsad med huvudvärk. Kanske beror det på vädret? Ena dagen snö och iskallt för att i nästa vara sommarvärme. Nå väl. Jag har som tidigare nämnt varit ledig idag och har spenderat dagen hemma. Haft både bud och matleverans här idag så jag har behövt vara hemma. Min plan är som alltid när jag ledig att jag ska hinna så mycket som möjligt men jag hinner aldrig ens en tredjedel av min lista. Prio för dagen var att redigera alla mappar med oredigerade bilder på datorn och därefter sätta veckans blogginlägg. Men jag hade/har så jäkla många bilder att gå igenom att jag fortfarande inte är klar och några inlägg till bloggen har det inte blivit. Suck!

Det här tänker jag mycket på:

Just nu tänker jag mycket på helgen som kommer. Jag är både spänd, nervös och förväntansfull inför vad som komma skall. Imorgon (tisdag) ska jag iväg till mitt favoritgym här i stan och teckna ett nytt kort. Jag är SÅ taggad på att komma igång med träningen igen. Jag saknar att både dansa och att lyfta vikter. Är dock lite orolig över hur min kropp, och framför allt hjärtat, kommer att klara det. Jag antar att jag får känna efter lite och kanske ta det extra försiktigt så här i början. Det sista jag tänker mycket på nu är att min kärlek fyller år nästa helg. Äntligen ska jag få ge honom födelsedagspresenten jag haft färdig i nästan tre månader. Det har varit SÅ svårt att hålla tyst men nu är det bara drygt två veckor kvar. Woho!