May 09 2017

Bäst under vecka 18:

Behöver jag ens säga det? LONDON! Vi har haft en underbar resa. Vi landade i ett regnigt London i onsdagskväll och tog oss därefter med tunnelbanan ifrån Heathrow till vårt hotell som låg i närheten av Kings Cross. När vi checkat in på hotellet så gick vi ut för att äta och hamnade på Honest Burgers i närheten av hotellet. Helt okej hamburgare och ljuvliga pommes. I torsdags började vi dagen med att försöka ta oss till Victoria Station där vi åt frukost och sen tog oss till uppsamlingsplatsen för transfern till Warner Bros Studios. Efter en bussresa på ca 1,5 timme så var vi äntligen framme och tillbringade sedan dagen på Harry Potter Studio Tour. Som var SÅ bra! Vi var tillbaka i London och Victoria runt 19 på kvällen så då åt vi middag på Shake Shack innan vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet. Vi åt faktiskt hamburgare 3 av 4 kvällar i London men vi båda gillar att testa nya ställen så oftast blir det hamburgare när vi är ute och reser. Shake Shack hade väldigt goda burgare men deras pommes var ingen hit. Fredagen ägnades åt shopping (vill ni se?) och på kvällen gick vi ut och åt en riktig middag. Med drinkar och allt. Jag hade precis fått goda nyheter så vi firade lite. I lördags så turistade vi – Buckingham Palace, London Eye, Big Ben, Harrods, Selfridges, glass vid Trafalgar Square osv. Kvällen avslutades med migrän och hamburgare innan vi båda tokdäckade i sängen. I söndags åkte hem tidigt och landade i Stockholm igen runt klockan 14. Det var vår Londonresa i väldigt korta drag. Vi båda ser fram emot att åka tillbaka någon gång i framtiden. Och så måste jag säga att att britterna är så otroligt snälla och glada. Jag fastnade med min resväska i tunnelbanan när jag skulle upp för en trappa och innan jag ens hann reagera på att jag fastnat så hörde jag ”Let me help you with that” och vips så var min resväska uppburen av en brittisk herre. Bakom mig stod Rickard som ett fån haha ♥

Måste också säga att jag blev så stolt över mig själv igår (måndag) när jag på egen hand åkte tunnelbana i Stockholm utan att få panikångest. Visst var jag på spänn hela tiden men jag fick aldrig panik eller kände någon ångest bubbla inom mig. Kanske för att vi åkte så mycket tunnelbana i London att jag blivit lite van. Oavsett vad så var det ett stort moment för mig.

Sämst under vecka 18:

Att jag blev sjuk lagom till vår resa. Jag låg ju i princip hela helgen innan vår avresa och var sen dålig hela resan. När vi skulle gå ner för landning i London trodde jag att mitt huvud skulle explodera på grund av bihålorna. Fy fan rent ut sagt vad ont det gjorde. De två första dagarna på resan så hade jag knappt någon röst sen blev min hals och min snuva bättre men då kom rethostan istället så jag hostade hela nätterna. Finns ju dock sämre ställen att vara sjuk på än London.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

Jag ser fram emot att få komma tillbaka till jobbet efter en veckas ledighet. Hoppas på en massa spännande nyheter och fartfyllda dagar. I helgen är det dessutom Eurovision så jag känner pepp inför det. Första deltävlingen ikväll!

Veckans planer:

Jag jobbar heldagar ons-fre och har ledig helg. I helgen ska jag försöka fota av lite saker, hämta paket, uppdatera mina faves, blogga och så hinna slappa lite.

Veckans MÅSTE:

Kolla ifatt de nya avsnitten av Pretty Little Liars. Jag ligger efter som bara den på mina serier men den här veckan måste jag ta tag i både PLL och RHONY. Två favoriter!

Hur har jag startat denna vecka:

Igår reste jag större delen av dagen eftersom jag satt på en buss mellan Stockholm och Kalmar. Jag hann dock med en snabb rundtur i Vass Prs nya showroom dess för innan eftersom jag inte kunde boka om min buss till en tidigare tid. Idag har jag städat, tvättat, fotat alla pressutskick som kommit under veckan samt min shopping från London, lagat mat och bara varit. Haft en produktiv start på veckan.

Det här tänker jag mycket på:

Hur lyckligt lottad jag är på många sätt, att hårt arbete alltid lönar sig, att jag saknar Rickard som är kvar i Stockholm på jobb ett par dagar och hur mycket jag hatar snö den 9 maj.