May 01 2017

Bäst under vecka 17:

Vecka 17 var överlag en rätt medioker vecka med väldigt få highlights. Bäst under veckan var nog att vi tog en hotellfrukost i helgen. Så otroligt gott och mysigt. Som sagt en medioker vecka men såna har vi alla någon gång.

Sämst under vecka 17:

Var att jag inledde min långlediga helg med att i fredags vakna helt tömd på energi med för jävlig mensvärk och halsont. Låg i soffan hela dagen. Hade så mycket planer för denna helg och främst hade jag tänkte jobba upp ett lager med inlägg så att bloggen inte blir tom när vi är iväg. Men förutom en frukost på stan och en middag ute i lördagskväll så har jag spenderat min helg på soffan helt däckad i förkylning. Som tur är så har jag inte haft någon feber så jag har inte behövt spendera tid på sjukhuset för provtagning. Hoppas att jag blir frisk innan vi åker eller att det inte blir värre när vi landar i London.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

London! Det känns som om vi bokade resan igår och inte alls för två månader sedan. Jag ser fram emot att få komma iväg lite, äta gott (förhoppningsvis), shoppa och bara vara med den bästa jag vet.

Veckans planer:

Imorgon ska jag ta nya blodprover och därefter jobba. På onsdag far vi så resten av veckan blir som den blir.

Veckans MÅSTE:

Ända måstet jag har den här veckan är att idag packa och imorgon ta prover samt jobba. Och gärna att bli frisk också.

Vad har jag gjort denna måndag:

Storstädat lägenheten (vill inte komma hem till en stökig lägenhet efter resan), tvättat, bloggat och packat. Helt omöjligt att inte ta med sig för mycket. Speciellt kläder. ”Men tänk om jag vill ha det, eller det, eller det en dag”. Någon som känner igen sig?

Det här tänker jag mycket på:

Vad vi ska göra, upptäcka, äta och shoppa under vår resa. Speciellt äta. Jag är supersvår med mat och oroar mig ofta när jag reser om jag kommer att hitta något gott att äta och om jag kommer att bli mätt eller gå hungrig. Tur att det finns MC överallt i världen så att jag iallafall veta vad jag får på en måltid.


Hoppas att ni har fått en superbra start på maj ♥