Apr 17 2017

Bäst under vecka 15:

Tre saker som verkligen har varit toppen under vecka 15 är att jag (1) har haft en massa ledig tid med Rickard. Eller en massa kanske var att ta i men i och med påsken så har vi haft 3,5 dag ihop den här veckan – om jag räknar in denna dag – vanligtvis har vi varannan vecka 2 dagar ihop och varannan vecka 1 dag. Drömmen om att alltid ha kvällarna och helgerna ihop är större än någonsin och vem vet kanske är det snart möjligt. (2) I veckan var vi ett gäng kollegor som var ute på middag och det är alltid så jäkla roligt. Vi är alltid sist kvar på restaurangen för vi lyckas aldrig sluta prata. Bra mat och härligt sällskap mitt i veckan, en kan inte begära mer. Att jag sen också drack den godaste drinken – det var ett plus! (3) Jag gjorde två inköp i helgen som är jag så ruskigt lycklig över. Känner på mig att jag precis köpt två nya favoriter till garderoben även om ingen av köpen är typiska mig. Inlägg kommer imorgon!

Sämst under vecka 15:

Att jag är så jäkla oproduktiv med bloggen just nu. Jag kämpar på med både inspiration, motivation och tid men det känns mest bara blaha just nu. Jag tror att Londonresan kan vara ett nyttigt avbrott till detta och inte minst häng med härliga bloggkollegor i mitten på maj. Annat som har varit riktigt dåligt under veckan är min och Rickards träning. Skärpning på den!

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

Jag jobbar tis-lör denna vecka så jag har inte så mycket annat inbokat. Men på jobbet ska jag bland annat förberedda lite nya kampanjer och gästspela i vår andra butik. Det ska bli så jäkla roligt att få krama på mina Hansa-tjejer och få göra några timmar i min förra butik. Känns så konstigt dock för jag har inte gjort ett arbetspass där sen i augusti förra året. Senare i veckan ska jag också förmodligen göra en grej som jag är både nervös, pirrig och peppad inför. Kan inte säga så mycket mer om den saken nu men vad det gäller lär visa sig för eller senare om allt går vägen.

Veckans planer:

Jobb först och främst. Det är en maxad jobbvecka.

Veckans MÅSTE:

Den här veckan måste jag ta tag i mina naglar och händer. De ser ut som sju svåra år och jag behöver verkligen ge dem lite kärlek. Skulle verkligen vilja leka loss med IsaDoras nya chromepulver så det är bara att ta tag i saken!

Vad har jag gjort denna måndag:

Det har varit en så slapp måndag. Vi hade siktet inställt på hotellfrukost imorse men så tog vi sovmorgon till 10.30 så det blev inte av. En snabb tur till ICA för att handla vanlig frukost och därefter har jag (vi) städat, tvättat och bara slappat. Alla har vi såna dagar!

Det här tänker jag mycket på:

Framtiden! Jag vet att jag har sagt det innan men det är verkligen on my mind hela tiden just nu. Framför allt är det jobbrelaterat då jag känner mig redo att anta nya utmaningar.

Jag hoppas att ni har haft en fin påsk och att veckan blir toppen ♥