Apr 03 2017

instagram → @fashionink


Bäst under vecka 13:

Egentligen har veckan i sig varit så himla bra och jag har varit så glad. Jag har haft väldigt mycket ledig tid och hunnit med både cellprovtagning som jag skjutit på länge (gillar i n t e att gå till gynekologen) och ett besök hos min endokrinläkare. Jag har haft ledig helg med min kärlek och vi har bland annat köpt nya resväskor inför London, ätit söndagsbrunch hos vänner och börjat hemmaträna. Jag har dessutom äntligen förgyllt min garderob med ett par nya ballerinaskor (köper nya varje år) samt ett par andra skor som ni får se framöver. Kan helt enkelt inte välja en sak under veckan utan överlag har hela vecka 13 var bäst!

Sämst under vecka 13:

Besöket hos gynekologen. Spelar ingen roll hur gammal jag blir eller hur duktig jag tycker att jag är efteråt – det är alltid lika jobbigt att lägga sig i den där förbannade stolen med snippan i vädret.

Det här ser jag fram emot den kommande veckan:

En del roliga paket bör trilla in den här veckan och det ser jag verkligen fram emot. På jobbet strömmar det in vårnyheter varenda dag och den här veckan ska jag (eftersom vår dek är på semester) bygga lite nya miljöer i butiken. Can´t wait. Älskar att dek;a lika mycket som jag älskar att chef;a haha.

Veckans planer:

Veckans planer är fram för allt jobb tis-tors + lör. I övrigt så hoppas jag att vi kan sätta oss ner och planera London lite mer. Vad vi vill se, äta, uppleva, shoppa och så vidare.

Veckans MÅSTE:

Hämta paket! När vi flyttade fick vi ett nytt utlämningsställe och det ligger på andra sidan stan och i delar av stan jag aldrig någonsin befinner mig så jag drar mig alltid för att hämta mina paket.

Vad jag gör denna måndag:

Jag är ledig idag (har haft långledig helg) och ska försöka få till lite blogginlägg inför veckan. Vi får även matleverans idag så jag ska mest vara hemma och vänta in det. I eftermiddag kanske det får bli en liten promenad beroende på hur duktig jag är med bloggandet.

Det här tänker jag mycket på:

Framtiden. Kortsiktigt och långsiktigt. Jag känner att jag står i ett vägskäl rent karriärmässigt och att jag har lite olika alternativ framför mig som jag behöver ta ställning till. Jag tänker också mycket på vår resa till London och på min födelsedagspresent till Rickard som jag hoppas att han blir glad för. Jag själv är väldigt pepp på presenten så det är svinjobbigt att behöva vara tyst i två månader till.

Välkommen vecka 14 och april ♥