Apr 05 2017

För ett par månader sedan svarade Malin – Molkan på en ”Get to know me tag” på sin youtube-kanal och jag själv gillar ju både att läsa/se samt svara på såna här ”tags” så jag hakar på fast i skrift. Kanske lär ni er något nytt om mig.

1. Namn? Marie Alexandra H*****

2. Smeknamn? Alex av vänner och arbetskollegor, Sanna av syskon och föräldrar.

3. Födelsedag? 24 Februari (1987)

4. Bakgrund? Född i Jönköping och bodde i Gränna tills jag fyllde 3 år därefter flyttade jag, mamma och storasyster till Oskarshamn där mormor bodde. Bodde hos min pappa varannan helg tills dess att jag fyllde 4 år sen kunde mina föräldrar inte komma överens längre. Är alltså uppvuxen hos mamma och under cirka 4-5 år bodde jag hos stödfamilj varannan helg och på lov. Flyttade från Oskarshamn när jag var 17 år eftersom jag gick på gymnasiet i Kalmar. Pendlade första året men sen klarade jag varken av att pendla eller att bo hemma längre så jag flyttade hemifrån. Ett av de bästa och samtidigt jobbigaste besluten jag tagit. Tog studenten ifrån Estetiska Programmet med inriktning dans våren 2006 och blev kvar i Kalmar genom diverse jobb och studier.

5. Nuvarande situation? Sambo med Rickard och tillsammans har vi vår furbaby Sixten. När jag inte tjatar på Rickard om en ny furbaby så jobbar jag som ställföreträdande butikschef och säljare på Cubus.

6. Stjärntecken? Fisk. En typisk sådan.

7. Hobbies och intressen? Allt som har med beauty att göra, foto, böcker, och så tittar jag mycket på serier.

8. Höger- eller vänsterhänt? Vänsterhänt.

9. Bästa vän? Rickard. Min partner in crime och min bästa vän i alla väder.

10. Favoritfilm? Att gråta till; PS. I Love You. Att skratta till; Scary Movie 1. Att myskolla på; Harry Potter

11. Favoritserie? Åh dem är ju många. Pretty Little Liars, Riverdale, The Affair, Real Housewives of BH/NY/OC, Big Bang Theory osv.

12. Favoritmusik? Lyssnar på det mesta som spelas på radion. Men riktigt favoriter är Foo Fighters, Linkin Park och Kent.

13. Favoritfärg? Svart, marinblått och vinrött.

14. Favoritplats? Hemma. Allra helst i sängen.

15. Favoritmat? Bakad potatis. Om jag köper den till lunch så med keso och kyckling. Om jag gör egna såser hemma så med skinka/rödlök eller curry/kyckling. Potatis överlag – mums!

16. Favoritdjur? Katt

17. Beroende? Kaffe och bomberjackor.

18. 3 jobbiga saker? Jag är nervös över att resa till London, den här ljusa tiden på året är alldeles för kort och att vänta på saker är inte min starkaste sida.

19. 3 bra saker? Jag ska få ut och resa lite i år, framtiden ser ljus ut och jag är på rätt plats i livet.

20. Drömyrke? I butik – butikschef eller dekoratör (visual merchandiser). I övrigt – inköpare eller logistiker.

21. Planer framöver? Inom kort London, därefter ett event och sen är det dags att gå på sommarschemat innan semester i augusti. Spännande tider framöver!

22. Känsla just nu? Glädje över framtiden.