Mar 19 2017

Instagram – @fashionink


Godkväll eller godmorgon när du nu läser detta. Har ni haft en bra helg? Det har jag. Igår regnade det hela dagen och då finns det inget bättre än att halvslumra i sängen framför några (många) youtubeklipp. Idag har det varit lite bättre väder och vi har fått en del saker gjort. Hämtat paket, handlat, städat, tvättat, fotat produkter och så vidare. Under kvällen har jag äntligen återfått lite inspiration så jag har skrivit en lista på inlägg som jag vill göra samt tidsinställt inlägg för veckan. Kan inte minnas när jag sist hade inlägg för varje dag.

Borde gå och lägga mig så att jag är någorlunda utvilad imorgon. Har en maffig vecka framför mig men en rolig sådan så jag klagar knappast. Dessutom lämnar jag en riktigt bra vecka bakom mig som gett mig så mycket energi, motivation och inspiration. Har fått mycket gjort på jobbet under veckan, löst problem, fått vara kreativ och bara varit allmänt grym. Och fått så många insikter. I torsdags var jag dessutom på seans och det var minst sagt annorlunda. Men på ett bra sätt. Jag hoppades ju på att min mormor skulle vara närvarande och rätt så fort jag kom in så började Lotta (som utförde seansen) prata om en liten gumma som hon beskrev utseendet på och som hela tiden sa namnet Anna. Utseendet stämde definitivt överens på min mormor men namnet hakade jag upp mig på. Jag kallades dock Sanna när jag var liten så kanske var det hon egentligen sa? Ja en får ju tro vad en vill om sånt här men jag tror banne mig att det var min mormor. Lotta nämnde också en äldre herre som var vid min sida och som hon gärna ville säga var min farfar. Hon beskrev även honom men eftersom jag bara var 2-3 år sista gången jag såg honom så minns jag inte hur han ser ut. Han ska dock ha sagt att han är så ledsen över att så många förlorat mig och inte fått lära känna mig på grund av att mina föräldrar bråkade om mig när jag var liten. Och att även om jag är ensam så är jag stark och jag klarar mig. Det där är ingenting som hon kan ha vetat sen innan eller googlat sig fram. Det fanns mycket annat som hon träffade rätt på också. Ja som sagt en får tro och tycka vad en vill om seanser men jag väljer att tro. Jag kommer definitivt att gå på seans igen!