Mar 03 2017

Happy friday mina vänner ♥ Hur kan det redan vara fredag igen? Och mars? Inte för att jag klagar, inte alls. Våren är mer eller mindre här → lovar! En hel vecka sedan vi hördes sist och då var det min födelsedag. Jag hade en fantastisk men hektisk födelsedagshelg som gick i ett från början till slut. Och jag blev dessutom ordentligt bortskämd med finfina presenter → presentkort på seans, bubbel, mitt favoritljus ifrån YC, en locktång från ghd, tavlor till köket, biljetter till 90-talsfesten som kommer till Kalmar i sommar samt en resa till London. Min älskade man hade gjort ett eget Hogwartsbrev med tillhörande kuvert båda dränkta i kaffe för få en gammal känsla som jag fick tillsammans med en Gryffindorhalsduk samt en mugg. I brevet stod att min käresta skulle ta mig till London och WB;s Harry Potter tour. Alltså!!!! Vi bokade resan så fort vi båda fått godkänt på ledigheten så i början på maj säger vi hej till försommaren i London. Jag vill ha era bästa Londontips! Matställen? Att göra? Att se? Att shoppa? Ge mig allt ni har om London.