Feb 19 2017

Vad har du gjort idag?
→ Så lite som möjligt. Fotat lite produkter, kollat ifatt ett par youtubekonton, kollat på film och bara vilat.

Vad har varit bäst i veckan?
→ Att jag äntligen har fått bygga lite nytt i butiken igen. Det var så länge sen nu och fy tusan vad det är roligt att dek;a!

Vad har varit sämst i veckan?
→ Sömnbristen. Vi har inventeringstider på jobbet nu så det har varit många långa dagar med lite sömn och ibland har det nästan känts som om en bara varit hemma och vänt igen. Som tur är så tycker jag att det är roligt att inventera och så är det ju bara under en kort period. Från och med onsdag den kommande veckan så är vardagen tillbaka igen.

Vad har du sett för filmer?
→ Jag har knappt hunnit kolla på någonting under veckan. Jag kollade på Mångalen (älskar Cher) idag då jag hittade den på SVT Play men det är också den enda filmen jag tittat på under veckan. Annars har jag mest kollat på en del youtube under helgen och igår började jag kolla på serien Riverdale – SÅ bra!

Vem har du snapchatat med mest?
→ Knappt varit aktiv på sociala medier under veckan men Anisa eller Nathalie skulle jag säga.

Har du gråtit något?
→ Inte gråtit som i bölat men jag fällde några tårar till Therese Lindgrens video till Anders. Så mycket kärlek.

Vad längtar du efter?
→ Sommaren. Till värmen, enklare tider, tunnare kläder, finare skor och uteserveringar.

Vad vill du tipsa om?
→ Serien Riverdale som är som en blandning mellan One Three Hill och Pretty Little Liars. Typ. Karaktärerna i serien och själva staden är hämtade ifrån ACKE-tidningarna som jag älskade när jag var liten. Riverdale är den första serien på väldigt länge som jag kan titta på utan att vilja pilla på datorn eller telefonen samtidigt. Jag vill också tipsa om Mordpodden.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
→ Ingen låt alls!

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
→ Kaffekoppen! För oj vad kaffe jag har behövt den här veckan.


Nu laddar jag om för en ny vecka fullspäckad med händelser. Först ska de sista dagarna av inventeringen göras sen ska jag också hinna med att ta nya blodprover, hämta ut nytt pass och paket som legat och väntat alldeles för länge nu. Och på fredag fyller jag ju år. Trettio år. Blir tårögd bara av tanken på att jag faktiskt får chansen att fylla hela trettio år. Om någon berättat det för mig när jag var sexton så hade jag förmodligen bara skakat på huvudet och tänkt att det vore ett mirakel om jag ens lyckades bli sjutton. Livet alltså. Jag är så tacksam för att jag till slut valde livet ♥