Jan 21 2017

Hej mina vänner. Nu var det ett par dagar sedan sist. Igen. Hamnade i någon slags post-expo-blues efter att jag hade skrivit mina inlägg om Daisy Beauty Expo och har varit helt tömd på energi de senaste dagarna. Jag har som mängder med bilder att gå igenom, mail att svara på och inlägg som borde ha kommit upp för länge sedan. Men utan energi är det ju lönlöst att ens försöka komma i fas. Nu känner jag att det börjar vända. Jag hade bra med energi igår så jag lekte runt med lite nytt smink, provade att filma en video till youtube (kommer typ aldrig upp), lekte med foton (se ovan) och så vidare. Jag har i natt sovit nästintill hela natten vilket är första natten på flera veckor och jag känner mig mer och mer som mig själv igen.

Jag var hos min läkare i veckan och nu börjar mina prover se bra ut och flera av mina symtom har förbättrats (hjärtklappning, svettningar om natten osv). I nästa vecka börjar jobba 50% och det ska bli så skönt att komma tillbaka till ”verkligheten” lite. Den här sjukskrivningen har verkligen fått mig att inse ett och annat om vad som faktiskt är viktig och vad som inte är det så jag hoppas på ett lugnare inre framöver. Kanske är jag bara så jäkla glad över att solen har värmt mitt ansikte flera dagar i rad och jag liksom anar att det blir en vår även i år? Ja, kanske. Eller så är jag bara hög på att äntligen få vakna någorlunda utvilad.  Trevlig lördag ♥