Jan 12 2017

Om jag någonsin skulle börja med Youtube så skulle det här nog vara mitt ”filming area”. Lite tavlor på väggen där bakom så kör vi.

Hade önskat mig ett enkelt studioset i julklapp och nog kom tomten med ett studioset alltid. Min kära sambo ska ju alltid gå all in så nu har jag 3 lampor och en bakgrund att jonglera. Redan förtjust i mina lampor. Att inte behöva vara helt beroende av det naturliga ljuset är en lättnad.

Medlemsbonus och rea på The Body Shop – vad köper en? Jo en rejäl flaska duschkräm av favoritdoften Satsuma. Mums!

Mmm, nope! Det här var inget för mig. Den undre med jordnöt och toffee var alldeles för söt och den övre var hård och äcklig. Köper hellre en Daim nästa gång!

Försöker få in lite mer färg i vårt hem och valde därför att blanda upp de vita och gröna kuddarna i soffan med lite senapsgult. Fortfarande helt besatt av senapsgult och jag tycker att det blev fint Samtliga kuddfodral är ifrån H&M Home. Har önskat mig två tavlor i födelsedagspresent som ska hänga på väggen bakom.

Säg hej hej till min nya väska. Jag är så nöjd med storleken och den här fick följa med till Stockholm. Det enda som behövdes göra innan avfärd var att trimma alla tassels som var alldeles för långa för min smak.

Så här såg det ut förra helgen. Snöstorm kan en minst säga!