Dec 11 2016

Topp 9 av mina mest gillade bilder på instagram under 2016


Så var vi mer eller mindre halvvägs till julen. Tiden går för fort. Jag har varit ledig sen i fredags och är ledig till och med onsdag. Himla skönt med lite långledigt innan den riktiga julhetsen drar igång. På tal om julhets så är mina julklappar klara. Känns så otroligt skönt. Jag fixade samtliga i fredags och även om alla inte är på plats än så känns det skönt att nu bara kunna luta sig tillbaka lite. Har er helg varit bra? Min har varit lika delar fartfylld som avslappnande. I fredags uträttade jag en massa ärenden, där ibland julklappar men också pakethämtning osv. Rickard var iväg på julbord under kvällen så jag spenderade kvällen med att slå in julklappar innan jag tog kväll framför youtube. Igår gjorde vi verkligen ingenting under dagen, Rickard var sliten och jag låg så jag slumrade mest på soffan. Igårkväll var vi dock på bio och såg Fantastic Beasts and Where to Find Them. Älskade filmen och jag längtar så tills jag får se den igen. Ser dessutom fram emot att det ska bli fler filmer även om den andra filmen i serien inte kommer fören sent 2018. Idag har vi bakat lussekatter, jag har fotat en massa produkter och i skrivande stund så har vi precis ätit middag (raggmunkar – mums!). Nu tänkte jag krypa ner i soffan och kolla ifatt på lite Real Housewives innan det är dags att sluta mina gröna. Gud vad jag behövde den här helgen! Jag hoppas att ni har haft en fin helg och att ni får en fin start på veckan ♥


PS. Om någon skulle undra om hur det går med hälsan nu så fick jag i torsdags de tråkiga nyheterna om att mina värden efter tre veckor med medicin är oförändrade. De är alltså lika dåliga som innan och min kropp har inte svarat tillräckligt bra eller inte alls på min medicin. Så himla tråkigt och jag blev givetvis ledsen över att höra detta. Nu ska jag ta bort en medicin och fortsätta med den andra och nya prover väntar om två veckor. Håll tummarna för mig att något har hänt då ♥