Aug 17 2016

awlookIgår landade Lindex lookbook för hösten i min mailinkorg och jag är såklart tvungen att dela med mig av denna härlighet till er. Hösten hos Lindex är inspirerad av mjuka feminina influenser och klassiska detaljer ifrån 60-talet.

I höst har vi fokuserat på olika typer av siluetter för att skapa starka, uppdaterade looks. A-linjen och ankellängden är hämtad från 60-talet, men vi har också inspirerats av mjuka feminina influenser som syns i den smickrande klockformen på jumprar, kjolar och klänningar, säger Annika Hedin, Lindex Designchef.

Lindex höstkollektion bygger på nya siluetter och former, med kompakta materialval, håriga garner, grafiska mönster och genomarbetade detaljer som iögonfallande dragkedjor och matta metallknappar. Ballongärmen, som syns i stickade plagg, är också ett nytt inslag i kollektionen. Färgskalan går i starka toner från djupt vinrött till ljusare rosa, mörkblått, svart, orange, mörkt grönt och ljust blågrönt. OMG – yes! Så här vill jag se ut i höst! Näst sista outfiten hade jag mer än gärna hoppat i på direkten. Älskar alla vinröda och gröna toner. För att inte prata om hur hett det är med mocka just nu ♥


På tal om hösten. Vill ni se min klassiska höstlista?