Aug 02 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_9355

”Welcome to the pink planet” var temat för juniboxen hos Glossybox och på något sätt ett samarbete med Linda Hallberg. Den rosa boxen blev svart och rymdinspirerad – superfin. Innehållet i boxen skulle inspirera oss till att släppa loss och bli mer kreativa och fokuserade därmed på en bra grund. Som alltid med glossybox är temat jävligt luddigt och innehållet speglar knappt temat. Min box för juni innehöll:

♥ Palmolive Aroma Sensations Duschgel (23 kr/250 ml)

♥ Glam of Sweden Matte Top Coat (39 kr/ 15 ml)

♥ The Beauty Crop PBJ Smoothie Stick (130 kr/ 2,5 ml)

♥ Icona Milano ”Emotion Allowed” – Volume Waterproof Mascara (159 kr/ 10 ml)

♥ Elizabeth Mott Thank Me Later Eyeshadow Primer (175 kr/ 10 g)

Innehållet i den här boxen var lite mäh i min mening. Jag behöll duschkrämen och ögonskuggsprimern men resten gav jag bort. Hyfsat tråkiga märken, hyfsat tråkiga produkter.


IMG_9579

Temat för juli var ”Travel On” och boxens innehåll ska ses som ett praktiskt och användbart kit för sommarens äventyr och resor. För en gångs skull ett tema som en förstår och ett par av produkterna passar faktiskt in på temat. Yeey! Min box innehöll:

♥ Elizabeth Mott Sherbet Cleanser (250 kr/ 100 g)

♥ Nomnom Hair Rings (39 kr/ 3-pack)

♥ Rodial Smokey Eye Pen (250 kr/ 1,2 g)

♥ ICA i samarbete med Apotek Hjärtat Vätskeersättning (40 kr/ 20-pack)

♥ De Bruyere After Sun Lotion Monoï (110 kr/ 50ml)

En betydligt bättre box än den föregående. Det ska bli roligt att testa något ifrån märket Rodial eftersom jag inte har varit i kontakt med märket innan. Jag ser även fram emot att få testa rengöringsbalsamet ifrån Elizabeth Mott även om jag tycker att det är lite tråkigt att märket är med i boxarna så ofta. Vill du läsa mer om Glossybox och prenumerationstjänsten så kan du göra det här*.