Aug 28 2016

pinkandgreeninspo

Bilder – pinterest


Så var det redan söndag igen och min sista semester för det här året går mot sitt slut. Vi har en chill dag här hemma då vädret är ett riktigt höstväder med konstant regn. Jag ligger i soffan och surfar runt, kollar youtube och myser med Sixten som ligger tätt intill. Han har saknat sina päron nu när vi varit borta ifrån honom i tre dagar. Vi kom nämligen hem ifrån Stockholm igårkväll där vi varit sen i torsdags. Vi har haft en supermysig liten weekend och det var så skönt att komma hemifrån ett litet tag och bara rå om varandra. I torsdagskväll mötte vi upp Jannike och hennes sambo för en god hamburgare på Phil´s Burger innan vi tog en promenad till Gröna Lund. Millencolin spelade denna kväll och det var också anledningen till att vi åkte upp till Stockholm. I fredags tog vi en dag på stan och vi båda hittade en massa fint. Rickard var fokuserad på kläder medans jag själv var fokuserad på smink, skor och väskor. En härlig vistelse helt klart. Nu verkar det som om vädret spricker upp lite så jag ska försöka fota av lite inköp och så hörs vi snart igen ♥