Jul 13 2016
*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_9253

Ovanför vår diskho har vi ett litet minifönster och på fönsterbrädan har jag placerat 3 minikaktusar samt handtvål – och lotion ifrån & Other Stories. Kaktusarna är ett kap ifrån IKEA och kostar endast 49 kr för tre stycken. När vi var där fanns det bara förpackningar med gröna eller lila krukor så det fick bli grönt. Jag hade hellre haft vita men det funkar bra ändå där dem nu står. Även produkterna ifrån & Other Stories var fynd då båda var på rea för 25 kr respektive 30 kr. Till fullpris köpte jag även ett set med kokosdoft till badrummet.

IMG_9258

Vårt höga vita skåp i vardagsrumsdelen är svintungt och jag har fått strikta order om att ska det flyttas igen får jag banne mig flytta det själv. Inte Rickards favoritsak att flytta med andra ord. Jag älskar iallafall skåpet, inte minst för att det sväljer otroligt mycket prylar. Som alla mina böcker och våra filmer, spel och annat plock. Jag har för övrigt köpstopp på böcker ett tag. Lite, lite, trångt i skåpet nu. Ovanpå har jag ställt min fina Eiffeltornslampa, mina HP-böcker och två tavlor gjorda av tapetprov och tyg.

IMG_9267

Vår balkong har pyntats med två växter och en ljuslykta förutom utemöbler. Det börjar bli dags för oss att skörda chilifrukterna nu eftersom nya är på väg ut. Så skönt att kunna få nytta av sina utemöbler och att ha en balkong i solläge även om vi hittills inte har hunnit njuta så mycket av den på grund av väldigt mycket regn den senaste veckan.

IMG_9268

Våra soffbord är fyndade på Rusta och vi valde att köpa två i olika storlekar. Små, nätta och alldeles perfekta för vår nya soffa. Mattan som nu skymtar kommer som jag tidigare nämnt ifrån Eko Stormarknad här i Kalmar. Vi är mycket nöjda med våra köp. Självklart var jag tvungen att piffa borden direkt och det fick bli med nya ljuslyktor ifrån MIO (kostar endast 29 kr/st – tips!) och ett doftljus ifrån Voluspa med doft av havssalt – Casa Pacifica*.

IMG_9291

Vi har en liten vägg i ”hallen” och eftersom nästa vägg som ni kan skymta till vänster i bild inte är särskilt djup så är väggen något svårmöblerad. Vi hade tänkt sätta upp skåp här som vi hade i vår förra lägenhet med det sitter ett eluttag mitt på väggen så det blev lite problematiskt. Hyllis som denna stålhylla heter kommer ifrån IKEA och skulle egentligen stå i badrummet men jag blev fast besluten om att inte överbelamra badrummet med skönhetsprodukter så hyllan blev till slut över. Passar perfekt på denna lilla vägg och huserar främst lite tidningar, lite glossylådor och annat småpynt. Jag gillar den!

IMG_9294

En överblicksbild på ena delen av vårt vardagsrum/kök. Så skönt med öppen planlösning och många samt stora fönster som lyser upp hela lägenheten. Soffan är ifrån MIO, kuddarna i soffan från H&M Home, köksmöblerna ifrån Rusta och barstolarna ifrån Jotex*. Nu blev det mest detaljbilder ifrån lägenheten men lite vill vi ju såklart hålla för oss själva. Varken badrummet eller arbetsrummet är något särskilt att visa upp och sovrummet känns lite för privat. Jag la upp en bild på instagram på vår nya säng (älskar!) som ni kan se här men annars håller vi sovrummet för oss själva. Ni får säga till om det är något ni vill titta närmare på eller se i en annan vinkel. Kanske vill ni även se före- och efterbilder på min klädkammare? Gilla inlägget då!