Jul 18 2016

IMG_9400

Så var tre veckors semester till ända och det är åter dags att jobba. Nu i annan butik och med lite andra arbetsuppgifter än tidigare. Det har varit otroligt skönt att vara ledig och förutom mycket fokus på flytt och Ironman (samt Pokemon de senaste dagarna) så har vi verkligen tagit våra dagar som de kommer. När en inte har ångest över att semestern är slut så antar jag att det betyder att en gillar sitt jobb väldigt mycket. Visst är det tråkigt att semestern är över men oj så roligt det ska bli att gå tillbaka till jobbet. Speciellt nu när jag dels kommer att ha lite andra arbetsuppgifter och ett annat ansvar än tidigare men också för att det trillar in höstnytt varje dag. Älskar säsongsskiftningarna i butik. Sen har vi ju faktiskt en semestervecka kvar att se fram emot om några veckor. Men nu ska jag hoppa upp på cykeln och åka till jobbet. Älskade måndag!