Jun 22 2016

IMG_9221

Vad jag helst tar på mig när jag enbart ska skrota runt hemma eller jobba framför datorn en hel dag – boyfriendjeans och en tunnare collagetröja. SÅ skönt! Always comfy!

  IMG_8735

Real Techniques har lanserat ett nytt kit och denna gång för ögonbrynen (pressutskick). Kitet består av två olika pincetter och tre borstar. Perfekt för den som precis börjat ta hand om sina bryn eller för den som vill testa något nytt. Fick ingen info om släppdatum eller pris men jag tror att kitet finns i butik nu.

IMG_9172

Min läslust är tillbaka. Som jag längtat efter att få sån ro i kroppen och knoppen igen. Firat detta med lite nya böcker inför semestern. Att jag redan har ett x antal olästa böcker glömmer vi för tillfället. På sommaren föredrar jag att läsa ”lättare” böcker som chick-lit (kräks på uttrycket) och relationsdraman. Bladvändare som gärna får beröra men som inte nödvändigtvis behöver så mycket eftertanke. På hösten och vintern drar jag mig hellre mot deckare och sci-fi. Så mina senaste inköp är en blandning av de båda säsongerna. Sommarläsning ifrån Denise Rudberg och Anna Fredriksson samt en deckare till hösten från Mats Strandberg.

IMG_8849

Kan inte sluta pussa på den här lilla nosen. Vackra skapelse ♥

IMG_7450

Real Techniques Bold Metals? Nej, ebay look-a-likes för 70 kr/setet. Helt okej kvalitet för dem slantarna!