Jun 05 2016

weekly

pics from instagram – @fashionink


Hallå söndagkväll! Mår ni bra? Efter nästan en veckas tystnad är jag något så redo att komma tillbaka. Jag ska dock inte sticka under stol med att det har varit en vecka av många tankar och funderingar. Jag har insett, på riktigt, hur mycket tid jag lägger ner på att blogga och allt runt omkring. Tid som jag kan lägga på så mycket annat. Hur skönt det har varit att komma hem från jobbet för att efter middagen lägga sig i soffan med en bra bok istället för att sätta sig vid datorn och försöka klämma ut inlägg till morgondagen. Nu låter det kanske som om jag verkligen avskyr bloggen och det gör jag såklart inte men jag är rätt trött på all stress och press jag lägger på mig själv när det kommer till Fashionink. Tankarna den här veckan har verkligen farit åt alla håll. Lägga ner bloggen. Att enbart uppdatera när jag känner för det. Att gå all in på ett intresse och enbart blogga om skönhet. Att ta en paus på obestämd tid. Och så vidare. Jag har egentligen inte kommit fram till något. Jag tror att jag kör vidare på ungefär samma stil som innan men att det under sommaren kan bli glesare mellan inläggen. Kanske främst under min semester och vår flytt. Till hösten får jag se vad jag gör. Jag vill absolut inte lägga ner bloggen så det är möjligt att den kommer att nischas ännu mer i framtiden. Det återstår att se. Med det sagt så önskar jag er en trevlig söndagskväll!