May 13 2016

IMG_8731

Susanna Kallur har gått ihop med CCS och skapat en liten serie bestående av hudlotion och duschkräm. De båda produkterna ska vara svalkande och återfuktande och är tänkta att vara perfekta efter ett gympass. Själv tänker jag att de kommer att vara perfekta efter en lång arbetsdag i sommar. Nästan samma sak som ett gympass ibland. Produkterna är skickade till mig som ett pressutskick.

IMG_8601

Den här fina dockan (?) ville jag ta med mig hem ifrån Göteborg och mitt hotellrum. Så himla fin i all sin enkelhet men kan ju såklart även fungera som förvaring. Bredvid hittar vi min gottepåse från Sephora.

IMG_8597

Mitt hotellrum i Göteborg var stort! Två rum i ett och här har vi ”vardagsrumsdelen” av rummet. Mittemot den lilla divanen fanns en tv, vilket även fanns vid sängen så jag utnyttjade aldrig detta rum. Otroligt vackert iallafall och även tavelväggen var något jag ville packa med mig hem igen. Scandic Rubinen på Avenyn rekommenderas starkt!

IMG_8023

Lovisa Burfitt ♥ Hemtex. Jag hade kunnat köpa hela kollektionen men det landade till slut på bricka och servetter. De båda ligger nerpackade och invigs först i nya lägenheten.

IMG_8606

Innehållet i min påse från Sephora. Så glad över att hitta lite minisar från både MUFE och Too Faced. Ett ypperligt tillfälle att prova sig fram bland sortimentet utan att ruinera sig på fullsize-produkter. När jag åker till Stockholm i Augusti så hoppas jag på att hitta lite mer minisar.

IMG_8691

Palmolive har lanserat nya duschkrämer i en så kallad Gourmet-serie med dofter av jordgubbar, vanilj och choklad. Som den duschkrämsälskande människa jag är så blev jag såklart stormförtjust i detta pressutskick. Dock har jag lovat mig själv att inte påbörja några nya produkter inom kategorin kroppsvård och hårvård innan flytten. Jag siktar istället på att göra slut på så mycket som möjligt av det som redan är öppnat och sparar allt annat till senare.


Trevlig helg ♥