Apr 02 2016

IMG_7587

08.00 – Jag vaknar normalt när Rickard går till jobbet och kliver upp strax efter åtta, såvida jag inte tar en liten sovmorgon till nio. Det första som sker på morgonen är det obligatoriska morgongoset med Sixten. Antingen kommer han in och lägger sig på mig när Rickard går till jobbet eller så myser vi medans jag gör kaffe.

IMG_7589

09.00 – Runt nio brukar jag vara klar med mina morgonbestyr – städ, bäddning, gos med Sixten, renplockning av prylar och till sist kaffe. Jag sätter mig allt som oftast vid mitt skrivbord för att börja min dag framför datorn. Ibland är mitt skrivbord städat och ibland, som denna morgon, är det mindre städat. Jag kollar av mailen, bloglovin, facebook, youtube osv innan jag sätter igång med dagens skrivande.

IMG_7595

11.00 – Just den här dagen skulle jag fotografera en del grejer, bland annat Essies nya kollektioner så då förbereder jag swatchkartan, plockar fram allt jag ska fotografera, laddar kameran och så vidare.

IMG_7644

11.3o – Så här ser det ofta ut när jag fotar. Jag drar fram vårt soffbord till vardagsrumsfönstrena för att få maximalt med ljus och sen står jag böjd över bordet som en annan ostbåge tills jag fotat klart. I soffan lägger jag upp det som ska fotas vilket inte var jättemycket denna gång.

IMG_7628

12.00 – Ett litet avbrott i fotandet när posten ringer på för att lämna över paket. Denna gång var det ett pressutskick ifrån Soap & Glory och Vass Pr. Spenderar ett par minuter med paketet och tillhörande info innan jag återvänder till vardagsrummet och fotandet.

IMG_7722

12.15 – Bara för att upptäcka att min kattistent har somnat på det jag ska fotografera. Mitt mammahjärta smälter och jag har inte mage till att väcka honom ♥

IMG_7607

13.3o – Efter att ha fotograferat klart och fått i mig lite lunch inser jag denna dag att min ena garderob behöver fixas på en gång. Klarar inte av allt stök och min ambition är att samla alla mina Cubus-kläder i denna garderob för att snabbt kunna se vad jag har, vad jag kan matcha ihop osv för att underlätta mina morgnar när jag ska till jobbet.

IMG_7611

14.00 – Sixten har vaknat och ska självklart hjälpa till. Det vill säga vara så mycket i vägen det bara går att vara….

IMG_7617

14.30 – Färdigt! Kul att jag gillar att jobba i färg. Eller inte. Ändring på det framöver. Denna lösning har hjälpt mig avsevärt de senaste veckorna. Jag trodde jag skulle ha problem med att dela upp mina kläder i Cubus och övrigt eftersom jag vill dela upp mina kläder efter produkttyp men det har gått förvånansvärt bra med tvångstankarna denna gång.

IMG_7747

15.0o – Försöker fundera ut hur jag ska kunna få ner ytterligare två Essie-kollektioner i en redan proppfull Essie-låda. Rensade ut nagellack för inte alls länge sedan men det hjälpte tydligen inte. Jag blev matt bara av tanken på att få ihop det färgmässigt så jag bara la ner dem i ett tomt hörn och stängde lådan fort som tusan.

IMG_7605

15.05 – Tillbaka vid datorn för att föra över dagens bilder och för att jobba vidare med bloggen. Denna dag gjorde jag en samlad lista på Spotify med Kents alla album. Ska börja peppa i tid för höstens avskedskonsert! Ja, framför datorn sitter jag till ungefär 17 sen börjar jag med maten eftersom Rickard då snart kommer hem.


Så här kan en vanlig dag se ut hemma hos mig. Varken glamoröst eller händelserikt men ni ville se mer av min vardag så här är den haha. Jag ska snart ut på event-äventyr så då ska jag försöka göra en roligare ”hang with me”! Om ni vill såklart, annars är det ingen idé.