Mar 14 2016

TYWMAGAZINE-980x551


 

The You Ways coffee table magazine har snabbt blivit en tidning många vill lägga vantarna på. Inklusive mig själv. Jag älskar formatet på tidningen, alla mode och skönhetstips som finns i tidningen samt att den är så jäkla snygg att ha framme. I slutet på veckan lanseras deras tredje nummer SS16 och kommer i vanlig ordning att delas ut på några väl valda ställen i Sverige (skulle gissa på storstäderna) samt hos 146 av H&M;s butiker runt om i landet. Upplagan är som vanligt begränsad och kan vara svår att få tag på men vill du vara säker på att få tag i ett exemplar så kan du beställa ett ex på deras hemsida här. Själv orkar jag inte springa runt på våra H&M här i Kalmar för att se om de får in några exemplar så jag beställde ett ex. Hoppas det landar här hemma inom kort. Jag ser fram emot all inspiration!