Mar 22 2016

hmcoachella16

För andra året i rad lanserar H&M en kollektion i samarbete med den amerikanska musikfestivalen Coachella. Denna festival som nuförtiden handlar om lika mycket musik som om stil. Förra årets kollektion blev en stor succé och det återstår att se om årets kollektion säljer lika bra. Årets kollektion andas personlig stil, mixmatch och frihet.

Last year, H&M was the first brand to team up with Coachella to develop a clothing collection. The success was so rapid and so widespread, we decided to partner again to create an even richer offering this season. We love Coachella because we enjoy its democratic spirit and the bonding experience it creates. To us, Coachella is about using fashion and music to express energy and that is what is reflected in this collection, says Ross Lydon, designer at H&M.

H&M ♥ Coachella – kollektionen består av både herr- och damplagg samt en variation av accessoarer. Liksom förra året kommer det att finnas en pop-up shop på festivalområdet och förutom det lanseras kollektionen online samt i butiker den 31 mars. Här nedanför har jag plockat ihop lite favorit ifrån damsidan.

 

hmcoachealla161