Mar 30 2016

framsida

Framsida

baksida

Baksida


Godmorgon tisdag, nej onsdag! Det här med röd dag på en måndag har gjort mig helt dagvill. Tänk att det redan är onsdag igen. Jag är ledig idag och såväl imorgon, sen går jag på en långvecka. De här två dagarna ska jag passa på att få undan en del inlägg på bloggen (prio 1), kolla ikapp serier, njuta av livet, se om jag kan få ihop en resa till Göteborg i nästa månad och senare idag ska jag till frisören. Egentligen vill jag gå bananas och färga håret brunt och klippa kort kort men det lutar åt ljusare toner och en finslipning på min lob. Fancy.

Häromdagen beställde jag förresten en ny kalender inför det kommande året. Min nuvarande slutar mitt i sommaren och det händer så mycket denna sommar att jag vill ha allt på en och samma plats, så min nya börjar gälla redan i juni. De senaste åren har jag köpt små roliga kalendrar ifrån Burde och min nuvarande kalender är ifrån Personlig Almanacka fast med ett förgjort tema. Nu kände jag för att sätta min egna prägel på utseendet och fixade en fram- och baksida med bilder som jag tagit och som jag gillar väldigt mycket. Min nya är alltså också ifrån Personlig Almanacka. Ni ser de båda sidorna här ovan och egentligen gillar jag nog baksidan mer och hade nog helst haft den som framsida. Tyvärr blir det totalt knas i mitt huvud med att ha en dov framsida och en skrikig baksida så det fick bli tvärtom. Ja, jag har så många konstigheter för mig. Hur eller hur så är jag nöjd med mina val så nu hoppas jag på snabb leverans.

Sommaren då? Jo två stora saker händer den här sommaren! Tre om en ska räkna med att sambon ska göra en halv Ironman. Det ena är att jag ska ha semester – wiho! Först tre sammanhängande veckor i slutet på juni – början på juli och sen en vecka till i slutet på augusti då vi bland annat ska åka upp till Stockholm för att se Millencolin. Det andra är jag i sommar byter butik för ett par veckor och går in som ställföreträdande BC i vår citybutik när chefen går på semester. Att vara BC (samt dek/vm) är en dröm jag haft i många år så det ska bli riktigt roligt. Jag är galet pepp på den här sommaren!