Feb 16 2016

Skärmavbild 2016-02-15 kl. 18.07.18.png

Det LA-baserade skönhetsföretaget Nyx blev nyligen uppköpta av L´Oréal vilket betyder att märket får helt andra distributionskanaler än tidigare och får också på så sätt möjligheten att nå en större marknad. Jag upptäckte häromdagen till min stora glädje att Kicks nu tagit in Nyx som märke och att produkter börjat trilla in i webbshoppen. Huruvida märket kommer att finnas i några fysiska butiker återstår att se men hur som så är jag glad över att se märket i webbshoppen. En av mina favoriter när det kommer till webbshoppar. Jag har endast testat ett rouge ifrån Nyx men jag har många produkter på önskelistan så att Kicks är en av de webbshoppar jag önskat mig presentkort hos i födelsedagspresent känns lägligt.

Har du testat Nyx? Någon produkt du vill rekommendera?