Feb 25 2016

IMG_6423

Våren närmar sig och jag som brukar undvika brun utan sol av olika anledningar blir plötsligt lite sugen på att testa mig igenom några av de bus-produkter som huserar hemma hos mig. När jag var på DB Expo tidigare i år så kom jag i kontakt med det holländska märket Marc Inbane som gör just brun utan sol produkter och med mig hem fick jag deras travel set som kommer i en väldigt fin necessär (som jag tyvärr inte fick med på bild) innehållandes Natural Tanning Spray samt Kabuki Brush. Marc Inbane Natural Tanning Spray är en bus-spray med ingredienser som Aloe Vera, Ginkgo och vitamin E och som ska passa alla hudtyper. Sprayen ska inte bli fläckig eller lämna ränder efter sig och ska fungera över hela kroppen. Den medföljande Kabukiborsten används för att buffa in sprayen i huden och för att underlätta appliceringen. Jag fick se ett live-resultat av appliceringen på mässan och jag måste säga att färgen såg väldigt naturlig ut. Jag ska få tummen ur och testa själv här framöver och hoppas ju såklart på bra nyans, minimal bus-lukt och lekande lätt applicering. Inte för mycket begärt eller hur?!

Använder du BUS? Om ja, vilken produkt är din favorit?


pressutskick1