Feb 08 2016

diorspring16 Dior Spring Look Glowing Garden 20162

Diors vårkollektion, Glowing Gardens, släpptes för någon vecka sedan och är en vårkollektion helt i min smak. Dior var ju på plats på DB Expo så jag har alltså fått kolla på kollektionen i verkligheten och jag kan garantera er att det är fina produkter i årets kollektion. Jag blev också sminkad hos Dior med det ljusaste av de två highlighterna (stavning?) och det skapade gigantiska habegär hos mig. Dior är ju lite av en softspot hos mig vilket ni som följt mig ett tag redan vet. Förutom en highlighter så skulle jag gärna klicka hem ett nagellack, ett läppstift och en ögonskuggspenna. Kollektionen finns ute i butik nu hos bland annat Kicks och Åhléns men produkterna är LE vilket betyder att en del av dem kan vara lite svårare att få tag på. Vill ni se bilder på alla produkter så kan ni göra det på Diors hemsida här och passa även på att kolla in deras reklamfilm för kollektionen som är amazeballs. Har sett den minst 10 gånger.

När vi ändå är inne på Dior. Borde jag inte ta och visa upp det jag fick med mig hem ifrån Dior på DB Expo?