Feb 17 2016

IMG_6434

Lider du av torriga och narriga vinterläppar? Då kanske läppnyheterna ifrån Oliva by CCS vore något att kolla in. De båda nyheterna har nyligen lanserats hos olika apotekskedjor och gör underverk för torra läppar.

♥ Oliva by CCS Earth Lip Scrub är en mjukgörande kur för läpparna. Sockerkorn i anpassad storlek skrubbar försiktigt bort död hud från läpparna, och Fairtrade-certifierad olivolja mjukgör och återfuktar och lämnar läpparna mjuka och smidiga. Tub om 30 ml, rekommenderat cirkapris: 89 kr.

♥ Oliva by CCS Earth Lip Care & Shine är ett läppbalsam uppbyggt av naturliga oljor och fetter. Fairtrade-certifierad olivolja och sheasmör mjukgör och återfettar läpparna och lämnar en fin glans. Tub om 10 ml, rekommenderat cirkapris: 69 kr.

Jag har testat de båda nyheterna den senaste tiden och jag tycker nog att de är värda sina slantar. Sockerskrubben är effektiv men ändå skonsam mot läpparna tack vare olivoljan. Otroligt liten mängd behövs av skrubben så på så sätt är den väldigt dryg. Följer en efter med läppbalsamet så blir läpparna både mjuka och återfuktade. Jag brukar köra detta som en liten nattkur då jag tycker att läppbalsamet är lite för fett för daganvändande, men det är mitt tycke det. Två små vaniljdoftande tuber som gör gott för vintertrötta läppar!


pressutskick