Feb 01 2016

122016

Men hörni, hur blev det redan februari? 23 dagar kvar till födelsedag då, dags att börja fundera på paketönskningar. Idag är jag hemma, ledig och i allra högsta grad i behov av lite återhämtning. Jag har precis jobbat 6 dagar i rad med rätt långa dagar och jag har dessutom skött vår (jobbets) instagram den senaste veckan så när jag väl kommit hem om kvällarna har mina egna sociala medier haft prioritet noll. Jag tar mitt mål om att stressa mindre högst seriöst och har därför inte vänt ut och in på mig för att uppdatera blogg osv trots att energin har varit obefintlig. Det har varit otroligt skönt att släppa på pressen men jag har saknat er ofantligt mycket. Hoppas på bättre uppdatering denna vecka. Nu ska jag ta och fotografera lite nya grejer som landade här hemma under förra veckan. Bland annat födelsedagspresenten jag köpt till mig själv, ihh!

Hoppas ni får en fin måndag ♥