Jan 20 2016
*Inlägget innehåller affiliate-länk*

Generate.ashx

Årets sommardoft ifrån Escada har precis landat i butikshyllorna och jag kan lova er att det är en smaskig nyhet. Så här beskrivs doften enligt säljpitch;

En varm och energifylld doft med fruktiga noter av granité bjuder in dig att njuta av livets goda stunder i solen. Doften frestar dig med fruktiga toppnoter av uppfriskande och fräsch granité på nashipäron och isig hallonsorbet toppade med zest från italienska citrusfrukter och ett stänk av energigivande rosépepparkorn. Gyllene och sammetslena, gräddiga noter från aprikosnektar i hjärtnoten tillsammans med spröda rosenblad kompletterar den läckra fruktcocktailen med chica feminina toner och gör doften ännu mer beroendeframkallande. En varm sensualitet sprider sig från basnoterna med en lugnande blandning av tonkabönor, sandelträ och vit mysk. Denna harmoni i kombination med aprikosnektar ger en känsla av solkysst, skimrande hud.  

Jag sniffade på Aqua Del Sol när jag var uppe i Stockholm senast och fastnade på en gång. Born in Paradise som släpptes för två år sedan var min första parfym ifrån Escada och jag gillade den så mycket att jag köpte mig en till flaska innan den försvann från hyllorna. Förra årets doft lockade mig inte men årets – mums! Synd att en har så många parfymer redan för det motiverar tyvärr inte till ett köp men jag ska fundera lite till innan jag bestämmer mig helt. Gillar ni sommarsöta dofter så måste ni dofta på Aqua Del Sol. Precis som med alla Escadas sommardofter så är det begränsad upplaga som gäller. Tänk inte för länge med andra ord. Finns i butik nu och hittas hos bland annat Eleven* och Kicks.