Jan 04 2016

ootd2015

Saknar ni mina outfitsbilder? Jag själv är tudelad i frågan. Att visa upp vad jag bär och förhoppningsvis inspirera någon med mina klädval är roligt i sig men pressen och stressen som kom med outfitsbilderna den sista tiden saknar jag inte. Mode ska vara roligt och inte något ångestframkallande. Jag pallar inte att lägga ner massor av tid för att fota av 50 bilder varav 1 blir bra. Och i takt med att allt fler modebloggare tog hjälp av fotografer dog mitt intresse ut. Att jag sen började jobb på Cubus gjorde sitt också. Jag bär ju för det mesta Cubus-kläder nu för tiden.

Ovan ser ni iallafall ett urval av de bilder med outfits och detaljer som jag publicerade på instagram under 2015. Det är så mycket enklare med instagram när det kommer till outfits. Iallafall för mig. Orkar inte det där perfekta och tillrättalagda nu för tiden. Jag ska bli bättre på att dela med mig av min stil på instagram under 2016. För det är ju rätt roligt att kunna se tillbaka på. För min egen skull. Hur ser ni på det här med outfits och outfitsbilder? Fungerar instagrambilder i farten eller föredrar ni riktiga och fina bilder? Berätta gärna så att jag vet om det är värt att slänga upp lite instaoutfits här på bloggen med tiden eller om det är ett big no no.