Jan 14 2016

IMG_6034

IMG_6038

IMG_6051

Rome & Rio

IMG_6046

Paris & New York


I början på december var jag ju som många redan vet i Göteborg för att hälsa på en kompis. Väl där gick vi en kväll ut för att äta en bit mat med härliga Malin som bloggar på Sublimt. Malin hade sett min förtjusning över Sephoras Christmaskit ”Colour around the world” och gav mig hennes pressex i present. Tack återigen fina Malin ♥

Colour Around The World ingick alltså i Sephoras julkollektion och finns därför kanske inte kvar i butik men jag tänkte ändå passa på att visa upp godbitarna. Kitet består av fyra små paletter i kollegieblocksform där varje palett har hämtat sin inspiration ifrån en storstad. Varje palett innehåller i sin tur fyra ögonskuggor samt ett rouge/bronzer. En spegel finns även i paletten samt en liten instruktionsmall till hur du kan använda skuggorna. Skuggorna är inte de bästa jag testat men tycker ändå att pigmentering och hållbarhet är fullt godkänd med tanke på att det ändå är ett billigare märke. Perfekta små paletter att ta med sig på resan eller i handväskan för att snabbt fixa sig lite extra inför en AW eller liknande. Supersöta hur som!

IMG_6040